marți, martie 06, 2012



Zambeste! Lumea te iubeste!!! JJJ

Imi place mult aforismul: “ Cel mai frumos machiaj pentru cineva este zambetul.” Acest lucru se refera atat pentru femei, cat si pentru barbati. Doar prin zambet facem lumea mai buna, mai iubitoare, o lume in care toti sunt fericiti.
Zambetul ne infrumuseteaza fizicul, ne determina sa fim mai buni la inima. Printr-un zambet ne facem apreciati, ne putem face chiar noi prieteni. Printr-un zambet putem schimba inima oricui, fie ca este o persoana apropiata sau una necunoscuta. Imagineaza-ti ca mergi pe strada intr-o stare nu prea placuta, cu o tristete apasatoare in suflet, amarat si umilit de toti, si pur si simplu iti indrepti ochii catre un mic copilas care iti zambeste dulce. Ce vei simti atunci?... La sigur ca va aparea o raza de lumina in sufletul tau si te vei simti mult mai bine…
Dragul meu cititor, te indemn ca sa zambesti in fiecare zi, pentru ca viata este minunata, avem un soare deasupra noastra care straluceste zi de zi, avem parintii alaturi, prietenii ne bucura mereu, suntem iubiti si putem iubi…
NU UITA CA LUMEA DIN JURUL TAU TE IUBESTE!!!
In aceste saptamani postul de televiziune Publika TV desfasoara campania "Zambeste! Lumea te iubeste", pentru a bucura inima oricui si sa aduca un zambet pe buzele tuturor.
Zambeste pentru ca celalalt zambeste. Zambeste ca sa alungi tristetea si sa induci entuziasmul. Zambeste pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambeste pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire. Zambeste pentru ca oamenii de stiinta sunt convinsi ca atunci cand zambim des sistemul nostru imunitar devine mai puternic.
Ofera astazi un zambet, maine mai multe si vei vedea ca lumea te va iubi mult mai mult decat iti poti imagina. Pentru ca printr-un zambet, printr-o vorba buna, spusa la locul si momentul potrivit, printr-o mana de ajutor acordata cuiva, poti castiga in viata aceasta multe lucruri… Doar asa lumea te poate aprecia, poate avea incredere in tine si desigur iti poate oferi in schimb un zambet. Daca stii sa descoperi si sa pastrezi fericirea, aceasta te va insoti la orice pas.
Zambeste celui ce te-a jignit, sa nu vada ca te doare
Zambeste celui ce te-a ranit, ca sa pari invingatoare
Zambeste celui ce te-a lasat, sa vada ca nu-ti pasa
Zambeste celui ce te iubeste, zambeste - esti frumoasa.

Mai jos va propun sa cititi poezia “Zambeste” cu autor anonim…


Sa zambesti inseamna sa daruiesti
Sa zambesti inseamna sa primesti
Zambeste, caci soarele arde cu putere
Zambeste, caci nu sunt de alta parere

Zambeste, nu mai plange n-are rost, 
Uita de trecut si de tot ce-a fost!
Zambeste caci nimeni nu-ti poate lua
Ce - n blandu-ti suflet e zidit deja!


Sa zambesti mereu e un lucru bun
Si eu am sa zambesc nu doar am sa spun!
Zambeste ca vezi soarele in fiecare zi!
Zambeste ca ai sansa pe pamant sa fii!

Zambeste , cantul pasarilot tu poti auzi
Zambeste , vesel tu pe veci sa fii
Zambeste caci nimeni nu te poate supara
Zambeste, priveste , frumoasa e lumea!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu