marți, februarie 28, 2012




Masinile luxoase – o pasiune a Femeilor

Poate vi se pare banal, dar si pentru femei masinile sunt o pasiune… Stiu ce spun, pentru ca chiar daca nu am permis si nu am invatat sa conduc o masina, eu pur si simplu ador masinile de lux. Visez sa am o masinica frumusica, incapatoare si desigur sa ma simt in siguranta la volanul ei… Femeia la volan se spune ca este pierderea de nervi si timp a barbatilor… Nu as spune eu chiar asa…Este bine stiut ca femeile sunt foarte atente la volan. In trafic, femeia la volan e un fel de limitator natural de viteza in stare relativ mobila, lucru care nu-i neaparat rau.
Va intrebati ce cauta femeile la o masina, atunci cand vor sa-si cumpere una? Nu conteaza consumul, siguranta in functionare sau performantele tehnice. O parte dintre noi oricum nu facem diferenta dintre carburator si motor. Pentru noi masina trebuie sa fie mare si incapatoare (desigur ca pentru shopping), dar poate sa fie mica si usor de parcat. Culoarea este o alta dilema. Trebuie sa fie chic si trendy, dar trebuie sa ne scoata in evidenta si ochii. Oricum preferam ceva intre alb metalic, rosu aprins, bordo sau negru… Pentru unele masina roz e mai ceva ca un vis...

In ziua de astazi in marile orase ale lumii, inclusiv in capital noastra – Chisinau, vezi foarte multe femei la volan. Aici vreau sa adaug ca nu la volanul oricarei masini, ci a unor masini luxoase si foarte scumpe… Incolo si incoace vezi cum trec Mercedes-uri, BMW-uri, Toyota, Lexus, Porsche, Mitsubishi… Cand te uiti la volan, hop ce vezi?... O femeie, bruneta sau blonda, cu ochi caprui sau cu ochi albastri… De ce se intampla sa fim asa de rasfatate?? Pentru ca suntem femei si meritam tot ceia ce e mai scump si mai frumos… Si daca ne tot aflam in luna Martie, luna Femeilor, dragi barbati, scumpi soti ganditi-va ca ne dorim si noi ceva mai nou, poate o masinuta noua sau poate, poate, poate… le stiti voi pe toate… Totusi cel mai mare dar pentru noi, ramaneti voi, barbatii din viata noastra si ne multumim cu atat ca sa va avem alaturi… Tot noi suntem cele care va conducem:):)… Pentru ca in spatele oricarui barbat puternic, sta o femeie… Iar in fata oricarei femei puternice, sta un barbat iubitor si respectuos…
Imi place mult fraza data, care cuprinde chiar un adevar: “ Atunci cand sunt mici baietii prefera sa se joace cu masinutele, iar fetitele cu papusile. Cand cresc mai mari rolurile se inverseaza, baietilor le plac “papusile” si fetele prefera masinile.”

Suntem femei, suntem puternice si ambitioase, ne place frumosul, suntem femei de afaceri sau simple femei de casa, avem o cariera sau o familie minunata, toate meritam sa fim la volanul unei masini sau macar sa avem un barbat la volanul acesteia.
Va pupacesc dulce si sa va aud doar de bine...C.G.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu